Bölüm Toplantısı

Bölüm Tanıtımı Değerlendirmesi, Bölüm ders dağılımları ve Buluş Başvuru Bildirim Formu ile ilgili 30 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 14:00'da Bölüm hocalarımızla toplantı yapılmıştır.

Toplantıda, Orman Endüstri Mühendisliğinin hitap ettiği “levha, mobilya, kağıt-karton, kereste ve kaplama, ahşap ev ve yapı elemanları, kozmetik, parfüm, ilaç, gıda sektörlerini içine alan odun dışı orman ürünleri, kurşunkalem, kibrit, travers, tel direk, emprenye gibi bir çok iş alanıyla Ülkemizin stratejik öneme sahip bölümlerinden biri olduğu vurgulanmış ve okullara yapılan ziyaretlerde baskın konu olarak bu olgunun üzerinde yoğunlaşıldığı ifade edilmiştir. Ayrıca, Bölüm tanıtımıyla ilgili izlenimler karşılıklı olarak paylaşılmıştır. Bunun yanında, 2019-2020 Güz Döneminde verilecek  bölüm ders dağılımları ile ilgili konuşulmuştur.

İkinci bir konu başlığı olarak Proje ve Teknoloji Ofisi Genel Koordinatörlüğünün 23.05.2019 tarihli ve 35628902-604.02.06-E.1900033076 sayılı yazısına istinaden; Üniversitemiz birimlerinde 10/01/2017 tarihinden itibaren buluş başvurusunda bulunan personelin ekteki "Buluş Bildirim Formu"nu doldurarak 31 Mayıs 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar PTO Patent Koordinasyon Birimi'ne bildirilmesi gerektiği ile ilgili uyarılar toplantıda yapılmıştır.

• Öğretmenler Günü Etkinliği