Çaycuma MYO'dan Bölümümüze Ziyaret

Zoguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tasarım Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ZOR, öğrencileri ile birlikte “Malzeme ve Yapı Bilgisi” dersi kapsamında Bölümümüz Orman Endüstri Mühendisliği Laboratuvarlarını ve Atölyeyi 4 aralık 2019 tarihinde ziyaret etmişlerdir. Değerli Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Bülent KAYGIN, Mustafa ZOR hocamız ve öğrencileriyle kısa bir süre sohbet ettikten sonra ilgili laboratuvarları gezmek üzere misafirlerimize Araştırma Görevlimiz İsmail ÖZLÜSOYLU eşlik etmiştir. Bölüm laboratuvarlarımız ve atölye ile ilgili öğrencilerimize bilgi aktarımında bulunulmuştur. Ziyaretlerinden dolayı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ZOR hocamıza ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

• Öğretmenler Günü Etkinliği