Küresel İklim Değişimi, Biyoenerji, Enerji Ormancılığı ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları Kitabı

Prof. Nedim SARAÇOĞLU tarafından hazırlanan Küresel İklim Değişimi, Biyoenerji, Enerji Ormancılığı ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları başlığı ile 700 sayfalık genişletilmiş renkli kitabı Efil Yayınevi tarafından 16 Şubat 2018 tarihinde yayınlanmıştır..

Prof. Dr. Nedim SARAÇOĞLU tarafından hazırlanan ve Efil Yayınevi tarafından 2010 yılında yayınlanan 298 sayfalık  Küresel İklim Değişimi, Biyoenerji ve Enerji Ormancılığı başlıklı kitabı yeni bölümler, konular ve içeriği ile Küresel İklim Değişimi, Biyoenerji, Enerji Ormancılığı ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları başlığı ile 696 sayfalık genişletilmiş renkli şekli ile Efil Yayınevi tarafından 16 Şubat 2018 tarihinde yayınlanmıştır.

Kitap içeriğindeki özellikle modern enerji ormancılığı, kavrulmuş odun peleti  üretim teknolojisi ve diğer konuları ile Türkiye'de ilk ve tek kitap olma özelliğini taşımaktadır. Kitap orman, tarım, mühendislik, çevre, enerji ve fen fakülteleri öğrencileri ve akademisyenleri ile enerji üretim şirketleri, kamu ve özel kuruluşlar için kaynak kitap özelliğindedir. Kitap Efil Yayınevi, D&R ve kitapçılardan temin edilebilecektir.

• Öğretmenler Günü Etkinliği