Bartın Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi Öğrencileri ve Öğretmenlerinden Bölümümüze Ziyaret

Bartın Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde 14 Mayıs 2015 tarihinde bölümümüzü ziyaret ettiler. Kısa bir Orman Endüstri Mühendisliği bölümü gezisi ve tanıtımının ardından öğrencilere uygulamalı olarak kağıt üretimi hakkında kağıt laboratuvarında Orman Ürünleri Kimyası ve Teknolojisi A.B.D öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Sezgin Koray GÜLSOY ve Yrd. Doç. Dr. Ayhan GENÇER tarafından bilgiler verildi. Soru cevap şeklinde öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlik fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve bizleri ziyaret eden öğrencilerimize teşekkür eder tekrar kendilerini aramızda görmekten Orman Endüstri Mühendisliği bölümü olarak mutluluk duyacağımızı ifade ederiz.