Fakültemiz Mezunları Anlatıyor, Öğrencilerimiz Kariyerlerini Belirliyor!

“Fakültemiz Mezunları Anlatıyor, Öğrencilerimiz Kariyerlerini Belirliyor” Etkinliği

Fakültemiz mezunlarına ve öğrencilerine yönelik çevrimiçi etkinlik 15 Mayıs 2022 tarihinde düzenlendi. “Fakültemiz Mezunları Anlatıyor, Öğrencilerimiz Kariyerlerini Belirliyor” mottosu ile yola çıkılarak hazırlanan etkinliğin amacı, öğrencilerimize ve mezunlarımıza daha bilinçli ve iyi bir gelecek için onları bilgilendirmektir. 21-22 Mayıs 2022 tarihlerinde ve sonrasında da bu tür etkinliklerin devam ettirilmesi planlanmaktadır. Orman Yüksek Mühendisi Ertan ALBAS’ın konuk olduğu ilk programda “İNSPEKTÖRLÜK, FUMİGASYON OPERATÖRLÜĞÜ, BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ BAYİLİĞİ” gibi Orman Mühendisliği ve Orman Endüstri Mühendisliği için farklı iş alanlarından bahsedilmiştir. Büyük ilgi çeken etkinliğe Orman Mühendisliği ve Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri, öğrencileri ve mezunları katılmıştır. Etkinlikte sunulan dosyaya aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Etkinlik sunusu için tıklayınız....