Bilim ve teknoloji tutkunları BARÜ’de bir araya geldi

Bartın Üniversitesinin (BARÜ) bu yıl altıncısını gerçekleştirdiği Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği 32 farklı ilden yarışmacıların katılımıyla başladı.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) ev sahipliğinde 2017’den bu yana bilim ve teknoloji tutkunlarını bir araya getiren Ar-Ge Proje Pazarı kapılarını altıncı kez ziyaretçilerine açtı. Bölgenin uzun soluklu en önemli festivali olarak kayıtlara geçen etkinliğe yüzlerce yarışmacı katıldı. İlkokul-ortaokul, lise ve ana kategoride düzenlenen yarışmalarda BARÜ’nün “Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları” ihtisaslaşma alanını da kapsayan 19 ana temada projeler sergilendi.

BARÜ Kutlubey Yerleşkesinde gerçekleştirilen 6. Ar-Ge Proje Pazarı etkinliğine Orman Endüstri Bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri katılım sağladılar. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminer, soru ve cevapların alınmasının ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.