Bölüm Laboratuvarları Akreditasyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) bünyesinde çalışan Orman Endüstri Mühendisliği bölümümüz Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri ile bölüm laboratuvarlarımız akreditasyonu hakkında 01.04.2021 tarihinde toplantı yapılmıştır. Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans Dönem projesi hazırlayacak 4 öğrencimize proje konusu olarak laboratuvarlarımızın akreditasyonuna yönelik "mevcut durum ve yapılabilecek ön hazırlık çalışmaları" ile ilgili konular  verilmesi kararlaştırılmıştır. Dönem projelerinin tamamlanması ile laboratuvarlarımızın akreditasyon süreçlerine hazır hale gelmesi ve en az bir laboratuvarımızın akreditasyon sürecinin başlatılması hedeflenmektedir. Ayrıca devam eden süreçte öğrencilerimizin de katılımı ile yapılacak dış destekli projelerle akreditasyon süreçlerinin desteklenmesi ve tüm laboratuvarlarımız için başlatılması hedeflenmektedir. Bu sayede hem laboratuvarlarımızda yapılan ölçüm ve analizler TÜRKAK onaylı olarak yapılabilecek hem de bölümümüzün tanınmasına katkı sağlanacaktır. Toplantıya katılan iç ve dış paydaşlarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

• Öğretmenler Günü Etkinliği