Bölüm Tanıtım Faaliyetlerimiz Devam Ediyor!

Orman Endüstri Mühendisliği bölümü, Bartın İmam Hatip Lisesi’nden gelen öğrencileri ve değerli öğretmenlerini misafir etti. Öğrencilere fakültemizin tanıtımı yapılıp, bölüm ve laboratuvarlar hakkında bilgi verilikten sonra, bölümümüz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ayben KILIÇ PEKGÖZLÜ, Prof. Dr. Abdullah İSTEK ve Doç. Dr. Ayhan GENÇER, tarafından Orman Ürünleri Kimyası ile Lif ve Kâğıt Laboratuvarları ve burada yapılan deneyler hakkında detaylı bilgiler verildi. Öğrencilerle Lif ve Kâğıt Laboratuvarı bünyesinde laboratuvar ölçeğinde kâğıt üretim uygulaması yapılıp, geri dönüşüm ve atık kâğıtlardan kâğıt üretimi konularında bilgiler verildi. Orman Endüstri Mühendisliği ailesi olarak geleceğin genç mühendis adaylarına ziyaretleri için teşekkür eder, onları bölümümüzün bir öğrencisi olarak görmek istediğimizi belirtmekten de mutluluk duyarız.

• Bölümümüz Akademisyenlerinin Türkiye'nin COST Programı Performansına Katkısı Devam Ediyor