Bölümümüz için Büyük Gurur

Bartın Üniversitesi (BARÜ) kuruluşunun 16’ncı yılında binlerce kişinin katılımıyla ön lisans ve lisans öğrencilerini görkemli bir törenle mezun etti. Bartın Üniversitesi (BARÜ) 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninde lisans ve ön lisans eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler, mezun olmanın gururunu yaşadı. 9 fakülte ve 3 meslek yüksekokulundan 4 bine yakın BARÜ’lü mezun oldu.

Bartın Orman Fakültesi birincisi, Orman Endüstri Mühendisliği Bölümümüzden sevgili öğrencimiz Aydın SARAÇ olmuştur.  Düzenlenen törende bölüm ve fakülte birincimize Üniversitemiz, Orman Mühendisleri Odası ve Türkiye Ormancılar Derneği tarafından çeşitli hediyeler takdim edilmiştir. Aynı zamanda çift anadal yapan ve Orman Mühendisliği Bölümünde de eğitimine hala devam eden öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
  • 2024-2025 Akademik Kurul Toplantısı

• Orman Endüstri Mühendisliği: Geleceğin Mühendislerini Bekliyor!

• Türkiye'nin alanında Üçüncü, Bölgesinde ilk Müdek Akreditasyonlu Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü, geleceğin lider mühendislerini yetiştirmek için kapılarını açıyor

• Öğrencilerimize eğitim sertifikalarının verilmesi

• Veda Programı

• Bölümümüz için Büyük Gurur