Doktora Mezunu Sayısı ile Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Önde!

Kariyer Merkezi ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü işbirliği ile 5 Mart 2021 Cuma gübü Saat 20.00'de Doktora Mezun Buluşması etkinliği düzenlenmiştir. Etkinliğe, Bartın Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan Uzun, akademik personel ve çok sayıda doktora mezunu katılmış olup, keyifli bir sohbet gerçekleştirilmiştir. Lisansüstü Eğitim Enstitüsü'nün verdiği istatistiklere göre en çok doktora mezunu veren Ana Bilim Dalı Orman Endüstri Mühendisliği Ana Bilim Dalı olmuştur. Doktoralı insan yetiştirmede emeği geçen tüm hocalarımızı tebrik ederiz.