Geleceğin Mühendislerinden Bölümümüze Ziyaret!

Bartın Üniversitesi Ağdacı Anaokulunda eğitim gören minik öğrenciler ve değerli öğretmenleri bölümümüz Lif ve Kâğıt Laboratuvarını ziyaret etti. İki ayrı grup halinde laboratuvarımızı ziyaret eden öğrencilere, bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Sezgin Koray GÜLSOY tarafından “sıfır atık”, “geri dönüşüm” ve “kâğıt üretimi” konuları hakkında bilgiler verildi. Ziyaret sırasında laboratuvar ölçeğinde kâğıt üretimi gerçekleştirilerek, ağaç türleri ve ağaç yaşının nasıl hesaplandığı da uygulamalı olarak gösterildi. Özellikle kâğıt üretimine büyük ilgi gösteren miniklere, etkinlik sonunda üretilen kağıtlardan birer tane hatıra olarak verildi. Orman Endüstri Mühendisliği bölümü olarak geleceğin mühendislerini ağırlamaktan duyduğumuz memnuniyeti dile getirir, katkılarından ötürü Doç. Dr. Sezgin Koray GÜLSOY hocamıza da teşekkür ederiz.