Orman Mühendisleri Odasından Bölüm Öğrencilerimize Burs Desteği!

Orman Mühendisleri Odası Orman Endüstri Mühendisliği bölümlerinde okuyan öğrencilere ödeme şekli ve miktarı daha sonra belirlenmek üzere karşılıksız eğitim katkısı yapılmasına ilişkin 41/9 sayılı kararı almış bulunmaktadır.

Eğitim katkısı talep edecek öğrencilerin, 07.10.2022 (07 Ekim 2022) tarihi mesai bitimine kadar ormuh@ormuh.org.tr ye e mail yoluyla ekli dilekçe ve taahhütname örneği ile Genel Merkeze başvurmaları gerekmektedir. Başvuru evraklarında eksik bulunan öğrenci üyelerin başvuruları değerlendirmeye alınmayacağı bildirilmiştir.

Orman Mühendisliği Odası eğitim katkısı başvurusu için tıklayınız...

Orman Mühendisleri Odası Eğitim ve Barınma Yeri Katkısı Yönetmeliği

EK 1-Dilekçe

EK 2-Taahhütname