Veda Programı

Orman Endüstri Mühendisliği Bölümümüze TÜBİTAK 2218 Yurt İçi Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı kapsamında gelen Dr. Mehmet Emin Ergün için veda programı düzenlendi.

Dr. Ergün, "Portakal Kabuğu ve Odun Atıklardan Üretilen Aktif Karbonun Formaldehit Emisyonunun Azaltılması Amacıyla Yonga Levha Üretiminde Kullanılması" isimli araştırması kapsamında Orman Ürünleri Kimyası ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı altında Prof. Dr. Abdullah İSTEK danışmanlığında yaklasık 2 yıl süren çalışmalarını tamamladı.

Bölümümüzde geçirdiği süre kapsamında 9 farklı ögretim üyesi ile Q1 ve Q2 kategorilerde 8 SCI, 2 TR indeks olmak üzere toplam 10 makale çalışmasına katkı sağlayan Dr. Ergün, aynı zamanda başvuru aşamasında olan TÜBİTAK 1505 Üniversite Sanayi İşbirliği projesinde yer almaktadır. Bölümümüzde geçirdiği süre boyunca sıcakkanlılığı ve çalışkanlığı ile tüm bölüm öğretim üyeleri tarafından sevilen ve takdir toplayan araştırmacımıza işbirliği içerisindeki çalışmaları için teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz.
  • 2024-2025 Akademik Kurul Toplantısı

• Orman Endüstri Mühendisliği: Geleceğin Mühendislerini Bekliyor!

• Türkiye'nin alanında Üçüncü, Bölgesinde ilk Müdek Akreditasyonlu Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü, geleceğin lider mühendislerini yetiştirmek için kapılarını açıyor

• Öğrencilerimize eğitim sertifikalarının verilmesi

• Veda Programı

• Bölümümüz için Büyük Gurur