2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni ve Tebrik!

Bartın Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı açılış töreni 3 Kasım Perşembe günü Kutlubey Yazıcılar Kampüsü konferans salonunda gerçekleştirildi. Düzenlenen törene Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN, Bartın Valisi Dr. Nurtaç ASLAN, Belediye Başkanı Cemal AKIN, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan ŞAHİN ve çok sayıda davetlilerin yanında Akademik ve İdari Birim Yöneticileri, Öğretim Üyeleri ve Öğrenciler katıldı. Törende aynı zamanda bir önceki yılda profesör olarak atanan hocalarımıza cübbeleri giydirildi. Bölümümüz Orman Endüstri Mühendisliği Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Ayben KILIÇ PEKGÖZLÜ hocamızda profesörlük cübbesini Bartın Valisi Dr. Nurtaç ASLAN’ın elinden giydi. Değerli Hocamızı tebrik eder akademik hayatında başarılar dileriz.