Ders Bilgi Paketlerinin Yeterlilikler Açısından İyileştirilmesi Çalıştayı

Üniversitemiz kalite çalışmaları kapsamında 07 Ocak 2019 tarihinde "Ders Bilgi Paketlerinin Yeterlilikler Açısından İyileştirilmesi Çalıştayı" Bölüm hocalarımızın katılımıyla gerçekleştirildi. Rektör yardımcısı Prof. Dr. Sedat YAZICI'nın açılış konuşmasının ardından çalıştaya geçildi. Çalıştay süresince ders bilgi paketlerinde bulunan eksiklikler ve üzerinde durulması gereken konular hakkında uygulamalı ve detaylı bilgiler verildi.  Prof. Dr. Nezahat GÜÇLÜ ve ekibinin katkılarıyla ders bilgi paketlerinde gerekli güncellemeler konusunda çalışmalar yapıldı.