Akademik Performans ve Proje Ödül Töreni gerçekleştirildi!

Son yıllarda ortaya konulan başarılarla Türkiye’nin en hızlı yükselen yükseköğretim kurumları arasında yer alan BARÜ’de, 5. Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği kapsamında “Akademik Performans ve Proje Ödül Töreni” gerçekleştirildi.

Bu kapsamda 2021 yılında uluslararası saygın dizinlerde taranan dergilerde en çok yayın yapan ve en yüksek etki değerli dergilerde yayın yapan BARÜ’den öğretim elemanlarına “Akademik Performans Ödülü” Elmas, Altın, Gümüş ve Bronz olmak üzere 4 kategoride verildi.

Bölümümüz Öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ahmet CAN Gümüş kategoride (Q1+Q2 dergilerde en çok yayını olan akademisyenler) birinci, Doç. Dr. Eser SÖZEN Bronz kategoride (Q1+Q2+Q3 dergilerde en çok yayını olan akademisyenler) üçüncü ve Prof. Dr. Deniz AYDEMİR Bronz kategoride (Q1+Q2+Q3 dergilerde en çok yayını olan akademisyenler) dördüncü olarak, başarı belgelerini Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN’un elinden aldılar. Hocalarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.