Bartın Üniversitesi (BARÜ) Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Yeni Mezunlarını Verdi!

Bartın Üniversitesi (BARÜ) 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninde 3 bin 666 lisans ve önlisans öğrencisi mezun olmanın gururunu yaşadı. Kutlubey Yerleşkesi Mezuniyet Etkinlik Alanında coşkuyla düzenlenen törene yurt içi ve yurt dışından 10 binden fazla kişi katıldı. BARÜ’lü öğrenciler aileleriyle, arkadaşlarıyla, yakınlarıyla ve hocalarıyla birlikte katıldıkları törende mezuniyet sevincini doyasıya yaşadı.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet töreni ait kapsamlı içerik için lütfen tıklayınız....