BARÜ “Akademik Performans Ödülleri” sahiplerini buldu

Türkiye’nin en hızlı yükselen yükseköğretim kurumları arasında yer alan Bartın Üniversitesinde (BARÜ) 6. Ar-Ge Proje Pazarı kapsamında “Akademik Performans Ödül Töreni” düzenlendi.

Törenin sonraki kısmında dünya üniversite sıralamalarında üst sıralara yerleşen BARÜ’nün başarılarına katkı sunan akademisyenler de çeşitli ölçütlerle yapılan değerlendirmeler neticesinde başarı ödülü almaya hak kazandı. Akademik Performans Ödüllerinde üstün akademik performans gösteren akademisyenler; elmas, altın, gümüş ve bronz olmak üzere 4 farklı kategoride ödüllendirildi. Ayrıca 2022 yılında kurum dışı fonlarca desteklenen projelerin yürütücülüğünü yapan ve fikirden ürüne giden süreçte çalışmaları tescillenerek patentlenen öğretim elemanlarına ‘Proje ve İnovasyon’ kategorilerinde başarı belgeleri takdim edildi.

Orman Endüstri Bölümünde; Elmas Kategorisinde Prof. Dr. Deniz AYDEMİR, Altın Kategorisinde Doç. Dr. Ahmet CAN, Proje ve İnovasyon Kategorisinde Doç. Dr. Sezgin Koray GÜLSOY başarı ödülü almaya hak kazandılar. Akademik Performans Ödülünü almaya hak kazanan hocalarımızı en içten dileklerimizle tebrik eder, başarılar dileriz.