Bölümümüz Öğretim Üyeleri "Turkey Top 10000 Scientists" Listesinde!

Uluslararası sıralama kuruluşu AD Scientific Index'in Google Scholar açık profillerine göre AD Scientific Index- 2022 "Turkey Top 10.000 Scientists " listesi 212 ülke ve 14.110 Universite ve 712.000 akademisyenden oluşacak şekilde yayınlandı. Türkiye’de bulunan Üniversiteler içerisinde en çok atıf alan ve en yüksek H index'ine sahip ilk 10.000 akademisyeni gösteren liste sıralamasına göre:

Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Deniz AYDEMİR, Prof. Dr. Hüseyin SİVRİKAYA ve Prof. Dr. Gökhan GÜNDÜZ hocalarımız listeye girmiş bulunmaktadır.

Prof. Dr. Deniz AYDEMİR Ülke sıralamasında 5193’ncü ve Üniversitemiz sıralamasında da 10’ncu, Prof. Dr. Hüseyin SİVRİKAYA Ülke sıralamasında 7185’nci ve Üniversitemiz sıralamasında da 17’nci, Prof. Dr. Gökhan GÜNDÜZ Ülke sıralamasında 7715’nci ve Üniversitemiz sıralamasında da 19’ncu olmuştur. Ayrıca Prof. Dr. Abdullah İSTEK hocamızda Ülke sıralamasında 13518’nci ve Üniversitemiz sıralamasında da 34’ncü sıradadır.

Hocalarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.