“Emprenye: Ahşabın Çürümeye Karşı Son Teknoloji Ürünlerle Korunması” adlı online webinar semineri gerçekleştirildi!

Ahşabın sürdürülebilirliğine katkıda bulunmak için bir sosyal sorumluluk projesi olarak oluşturulan HEMEL AKADEMİ tarafından 28 Ekim 2022 Saat: 10:30-12:00 saatleri arasında online olarak webinar semineri gerçekleştirildi. Bölüm öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hüseyin SİVRİKAYA hocamızın moderatörlüğünde konuşmacı olarak Orman Endüstri Yüksek Mühendisi ve HEMEL Akademi Danışmanı Demet Sürücü ve HEMEL Teknik Danışmanı ve HEMEL Akademi Yöneticisi Hakan MİLLİ konuşmalarını yaparak verimli bir tolantı gerçekleştirildi. Bölüm Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz seminere katılım gösterdiler. Konu ile ilgili  başta moderatör Prof. Dr. Hüseyin SİVRİKAYA hocamıza ve bilgilendirici konuşmalarından dolayı değerli konuşmacılar Demet Sürücü ve Hakan MİLLİ'ye teşekkür ederiz.