Fakülte Birincisi ve Üçüncüsü Bölümümüzden Çıktı!

Bartın Üniversitesi (BARÜ) 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Orman Fakültesi birincisi ve üçüncüsü bölümümüzden çıktı.

Mezuniyet törenine teşrif eden Orman Mühendisleri Odası Batı Karadeniz Şube Başkanı Erkan GAZİBEYOĞLU, Yönetim Kurulu Üyesi Volkan BAŞOĞLU, Mehmet KURUMEŞE ve Aydın PİRİZOĞLU, Bartın Temsilcisi Tuncay KARABÜRK, Fakülte Temsilcisi Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN ve Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birsen DURKAYA Bartın Orman Fakültesinde dereceye giren ve tüm mezun öğrencilere Orman Mühendisleri Odası adına hediyelerini takdim ettiler.

Orman Endüstri Mühendisliği ailesi olarak dereceye giren öğrencilerimizi gururla kutlar, mezun olma hakkı kazanan tüm öğrencilerimize de sağlık ve kariyerlerinde başarılar dileriz.