Prof. Dr. Deniz AYDEMİR Hocamızdan Proje Eğitimine Destek!

Kastamonu Üniversitesi Teknokent desteğiyle yürütücülüğünü Doç. Dr. Alperen KAYMAKÇI’nın yaptığı proje kapsamında Bölüm Öğretim Üyesi Prof. Dr. Deniz AYDEMİR hocamız bir eğitim sunumu gerçekleştirmiştir.

13-16 Şubat 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Akademik Bilginin Katma Değere Dönüşümünü Sağlayacak İhtisas Odaklı Projelerin Niteliğinin Artırılması” projesi kapsamında düzenlenen eğitimlere Hocamızda bir sunum gerçekleştirerek destek vermiştir.

• Bölümümüz Akademisyenlerinin Türkiye'nin COST Programı Performansına Katkısı Devam Ediyor