Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi!

Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Danışma Kurulu 08.12.2022 tarihinde çevrimiçi toplantıda bir araya geldi. Bölümümüzün iç ve dış paydaşlarını bir araya getiren toplantıda, MÜDEK “Bölüm Akreditasyon Komisyonu” (BAK) ve “Eğitim-Öğretim İzleme ve Geliştirme Komisyonu” (EGK) tarafından taslak olarak hazırlanmış olan “Bölüm Eğitim Amaçları” ve “Bölüm Program Çıktıları”nın belirlenmesi ve güncellenmesi konularında görüş alışverişi yapılmıştır. Kamu ve özel sektörde yoğun mesaileri arasında bize değerli vakitlerini ayırdıkları için, toplantıya iştirak eden tüm dış paydaşlarımıza katılım ve katkılarından ötürü teşekkür ederiz.