TÜBİTAK 2209 A-B Kapsamında Projeleri Kabul Edilen Bartın Orman Fakültesi Öğrencilerine "Kutlama Etkinliği"

TÜBİTAK 2209  A-B kapsamında projeleri kabul edilen Bartın Orman Fakültesi öğrencilerine yönelik 01 Haziran  2022  Çarşamba  günü  saat  12.00'de  fuaye alanında  "Kutlama  Etkinliği" düzenlendi. Etkinliğe Zonguldak Orman Bölge Müdürü Sayın Faruk BAYRAKTAROĞLU, Orman Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Birsen DURKAYA, Orman Fakültesi Öğretim Üyeleri ve Öğrencileri katılım gösterdi. Proje Araştırmacısı olan öğrencilerimize Teşekkür Belgeleri takdim edildi. Orman Endüstri Mühendisliği Bölümümüzden üç hocamızın danışmanlığında; üç adedi 2209-A ve bir adedi 2209-B olmak üzere toplam dört adet projesi kabul edilen öğrencilerimiz Teşekkür Belgelerini almış oldular. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen etkinlikte kutlama pastası ve açık büfe ikramlar davetlilere sunuldu. Projeleri kabul edilen öğrencilerimize ve danışmanlarına teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.