Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Sayın ÖZÖLÇER'e Ziyaret

Bartın Üniversitesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent KAYGIN, Orman Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Azize TOPER KAYGIN ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hikmet YAZICI ile birlikte Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. İsmail Hakkı ÖZÖLÇER'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar ve muvaffakiyet  dilediler.

Rektör Prof. Dr. ÖZÖLÇER de konuklarına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.